Tot in de puntjes geregeld

Bij inQuired draait alles om het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen die tot in de puntjes zijn geregeld. Hiervoor kunnen we ondersteuning bieden in de analyse fase en de opvolging van de implementatie ervan. We hebben jarenlange ervaring en een bewezen track record in het helpen van bedrijven om hun IT-processen te optimaliseren en te digitaliseren.

Op deze manier kunnen we u van dienst zijn

Onze consultants zijn experts in het analyseren van complexe bedrijfsprocessen en het identificeren van knelpunten en inefficiënties. Door middel van geavanceerde technologieën en strategieën helpen we bedrijven om hun IT-systemen te transformeren, waardoor ze beter in staat zijn om te concurreren in de snel veranderende wereld van vandaag.

360° analyse

Zijn er processen binnen uw bedrijf die efficienter kunnen verlopen of zoekt u een oplossing voor reeds gekende problemen? Bij ons staat inzicht centraal als een belangrijk aspect voor elk bedrijf. 

Als partner gaan we graag met u in gesprek om uw noden in kaart te brengen. Onze aanpak omvat workshops van enkele dagen, waarin we een 360° analyse uitvoeren van uw bedrijf of een specifieke bedrijfsafdeling. Hierbij kijken we naar verschillende aspecten, waaronder de bedrijfsprocessen en technologische infrastructuur. We doen dit door middel van interviews en observaties op de werkvloer. 

Het resultaat van onze aanpak is een gedetailleerd eindverslag met een kosten/batenanalyse. Op basis daarvan kan u weloverwogen beslissingen nemen over toekomstige investeringen en uw bedrijf op een efficiënte manier laten groeien.

Business / functionele Analyse

InQuired helpt zijn klanten bij het analyseren van de bedrijfsbehoeften.

Een correcte business analyse is de eerste stap richting implementatie van nieuwe IT- oplossingen (ERP-systemen, CRM-systemen, mobiele toepassingen, enz.)

Een sterke functionele analyse zorgt voor een kwalitatief, aangepast systeem dat perfect draait binnen het bedrijf.

Product Management

We voorzien de planning, ontwikkeling, lancering en beheer van uw product of dienst. Van idee tot ontwikkeling en marktintroductie.

We zorgen ervoor dat het product voldoet aan uw behoeden en bijdraagt aan uw bedrijfsstrategie.

Project Management

Met onze expertise reiken we de juiste processen en methoden aan om uw projectdoelstellingen te bereiken binnen het tijdschema en budget.

Meer weten?

Contacteer ons!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u gewoon kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. 

Je kan op verschillende manieren met ons samenwerken.

De beslissing over hoe we samenwerken, laten we graag aan jou over.

 1. 1

  Fixed Price & Fixed Budget

  We maken oplossingen die mee kunnen groeien en evolueren met de noden van uw bedrijf. We zijn steeds op zoek naar de perfecte verhouding.

 2. 2

  Time & Material

  Dit is de meest flexibele wijze om medewerkers van ons ter beschikking te hebben. Wij helpen u mee om te kiezen voor de meest geschikte profielen om uw project te realiseren.

 3. 3

  Target / Cost

  Deze formule probeert het beste van bovenstaande formules te combineren en vraagt een nauwe betrokkenheid van beide partijen, waarbij we voor een bepaalde kost het maximale proberen te realiseren.

 4. 4

  Hire an Inquired Team

  Je wenst een team samen te stellen met bepaalde profielen? Wij zorgen voor een gebalanceerd team dat op elkaar is ingespeeld.